film prva klasa pun glas
Event Džet-set Festival News

KRALJICA VINA NA NA FESTIVALU U KNEZ MIHAILOVOJ

KRALJICA VINA NA NA FESTIVALU U KNEZ MIHAILOVOJ

Nedavno je u Beogradu održana šesta „Vitaminka Good Food & Wine Festival“ . Ova manifestacija koja je ove godine okupila više od 50 izlagača iz Srbije, održana je nedavno u Knez Mihailovoj ulici na platou ispred Rajićeva Shopping Centra. Kao jedna od značajnih privrednih manifestacija na otvorenom, Festival je već šesti put za redom afirmisao mala preduzeća i predstavio vredne poljoprivredne proizvođače, predstavnike vinarske industrije ali i tradiciju, gastronomsku kulturu naše zemlje.


Na oduševljenje mnogih posetilaca nije izostala ni odlična zabava. Svečano otvaranje ovog praznika ukusa obeležio je prvi javni nastup hora „JukeVox”, dečjeg ansambla hora “Viva Vox”. Za dobru atmosferu poblinula se i pop pevačica Jelena Lalović, kao i ženski gudački kvartet muzičke škole “Dr Vojislav Vučković” i gudački orkestar muzičke škole “Davorin Jenko”. Na glavnoj bini, organizovane su i radionice, prezentacije, nagradne igre i festivalska tombola na kojoj su oni najsrećniji osvojili vredne poklone izlagača i sponzora.

U specijalnom završnom delu programa, srpska pesnikinja i dobitnica značajnih nagrada, Božica Velousis, inače Kraljica Vina za beogradski okrug i pevačica ansambla „Gledanice“ je uručivala novinarske nagrade i poklone najboljim učesnicima u programu, a onda je sa ansamblom „Ratislav Blagojević i Gledanice“ otpevala pesme „Serenada Beogradu“ i „Da li se sećaš Beograda“. Ove divne dame su dobile aplaz, a Božica je još jednom kroz pesmu i osmeh poslala poruku da je život lep.

PRess Serbia